knorr-suetlue-patates-pueresi-50190952

Knorr Sütlü Patates Püresi

Sürdürülebilir tarım ile yetiştirilmiş patateslerden üretilmiştir

Ürün Açıklaması

Paket Tipi

2 Kg

Hazırlanışı

Hazırlanışı: 11 litre suyu 80 – 85°C ye kadar ısıtın. Suyun derecesini ölçme imkanınızın bulunmaması halinde, ideal ısıyı yakalmak için 8 litre suyu kaynama noktasına getirin ve içerisine 3 litre soğuk su ilave edin. Önemli: Belirtilen ısıyı aşmayın!. Paket içeriğini çırpıcı ile sürekli karıştırarak sıcak suya ilave edin. 2-3 dakika ocak üstünde karıştırarak piştikten sonra ocaktan alın.

Koli İçi Adet

2 kg x 4

Porsiyon

1 paketten 13 kg püre elde edilir.

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

Sürdürülebilir tarım ile yetiştirilmiş patateslerden üretilmiştir*. Benmariye dayanıklıdır. Monosodyum Glutamat eklenmemiştir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. *Unilever Sürdürülebilirlik Tarım Programı Uyarınca.

Faydalar

1 paketten 13 kg püre elde edilebilir. Çuval firesi ve soyma işlemi nedeniyle oluşan %20’lik kaybı önler. İdeal kıvamı sayesinde kolayca şekillenip servis edilebilir. Benmari’de 4 saate kadar ekşime yapmaz. Özel paketleme teknolojisiyle ürün renk ve kalitesinde standardizasyon sağlanır.

Alerjen Bilgisi

Ürünün içerdiği alerjenler: Süt. İz miktarda Gluten, yumurta ve ürünleri, kereviz ve kereviz ürünleri içerebilir.

Raf Ömrü

15 ay. Ambalaj açıldıktan sonra bir hafta içinde tüketilmelidir.

İçindekiler

Patates* (%83), bitkisel hurma yağı, yağsız süt tozu (%4.3), tuz, süt şekeri (laktoz) (süt ürünü), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), stabilizör (disodyum difosfat), süt proteini, aroma vericiler (süt ürünü içerir), antioksidanlar (askorbil palmitat, sodyum metabilsülfit).
  • Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml
    Enerji kJ 230.00 kJ – kJ
    Enerji kcal 55.00 kcal – kcal
    Yağ (toplam) 1.50 g – g
    Doymuş Yağ 6.00 g – g
    Karbonhidrat 0.90 g – g
    Şeker 1.00 g – g
    Lif 0.6 g – g
    Protein 1.00 g – g
    Sodyum 0.23 g – g
TOP