knorr-kremali-mantarli-makarna-sosu-750-g-50202059

Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sosu 750 g

İçindeki mantar parçacıkları ve kremalı yapısıyla yemeklere eşsiz bir lezzet katar.

Ürün Açıklaması

Paket Tipi

750 G

Hazırlanışı

5,5 litre soğuk suya 750 g Knorr Mantarlı Makarna sosunu ekleyiniz. Kaynayıncaya kadar devamlı karıştırınız. Kaynadıktan sonra 3-4 dakika kısık ateşte pişiriniz.

Koli İçi Adet

6 x 750 g

Porsiyon

6.2 litre sos

Saklama Koşulları

Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız

Ürün Özellikleri

Her mevsim, gerçek sebze ve otlarla hazırlanmış gibi standart lezzet sunan “Knorr Makarna Sosları” ile İtalyan mutfağının temel soslarının aynı lezzette ve kalitede, maliyet avantajı ile zahmetsizce hazırlanmasını sağlar. Benmariye dayanıklıdır. Fırında Pişirmeye Uygundur.

Faydalar

İçindeki mantar parçacıkları ve kremalı yapısıyla yemeklere eşsiz bir lezzet katar. Geleneksel yöntemle mantar sos hazırlarken, mantarların soyma, haşlama, süzme ve dilimleme aşamalarından geçmesi, ayrıca sosun lezzetli olması için bol miktarda krema kullanılması gerekir. Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sosu, bu aşamaları ortadan kaldırır. Sadece makarna sosu olarak değil, tavuk, hindi, balık ve kırmızı et üzerine sos olarak, ayrıca tüm mantarlı çorba ve yemeklerde lezzet artırıcı olarak kullanılabilir.

Alerjen Bilgisi

Ürünün içerdiği alerjenler: Süt, buğday. İz miktarda yumurta, hardal, soya, çam fıstığı, kereviz, badem ve susam içerebilir.

Raf Ömrü

18 ay

İçindekiler

Yağ tozu (bitkisel hurma yağı, glikoz şurubu, süt proteini), buğday unu, mısır nişastası, iyotlu tuz, kurutulmuş mantar (% 4,5), aroma arttırıcı (monosodyum glutamat), aroma vericiler, bitkisel hurma yağı, kurutulmuş öğütülmüş soğan, mantar (%1,5), mantar tozu (% 0,9), maya özütü, maydanoz, karabiber, şeker, sirke tozu.
  • Besin Değerleri

    Enerji ve Besin Ögeleri 100 g 100 ml
    Enerji kJ 240.00 kJ – kJ
    Enerji kcal 55.00 kcal – kcal
    Yağ (toplam) 3.50 g – g
    Doymuş Yağ 2.00 g – g
    Karbonhidrat 5.00 g – g
    Şeker 0.30 g – g
    Lif 0.4 g – g
    Protein 1.00 g – g
    Sodyum 0.38 g – g
TOP